Teknoloji

Teknolojik Ürünleri Satın Almadan Deneyin: Kiralama Nedir?

Günümüzde birçok teknolojik cihaz yüksek fiyatlara sahipken, dönüş hakkının kaldırılmasıyla Bir eser alıp da mutlu olamama durumunda artık yapabileceğimiz bir şey yok. Ancak bu gibi durumlarda fiyat etiketleri yüksek olan eserleri satın aldıktan sonra pişman olmamak için teknolojik eser kiralama hizmetleri hayatımıza girmiştir.

Önde gelen platformlardan biri Kiralarsın , sunduğu esnek model ile birçok fırsatı barındırıyor. Kiralanan işin kiralama süresi daha sonra uzatılabilir, kiralama sonlandırılabilir veya kiralanan cihaz ikinci el değerinden satın alınabilir.

Rentals ile neler kiralanabilir?

Rentals’dan adını sıkça duyduğunuz Xbox, Playstation 5, Oculus VR gözlüğü, kamera, koşu bandı, oyuncu direksiyonu gibi çalışmaların yanı sıra satın almadan önce bir süreliğine kiralayarak denemek isteyebileceğiniz birçok şey bulunuyor. temizlik robotu, dikey elektrikli süpürge, bebek kucağı, biberon ısıtıcısı veya scooter. birçok cihaza 1 haftalık, 1 aylık veya 3 aylık kiralama süreleriyleerişilebilir.

Sadık kiralıyor musunuz?

Dört kurucu ortak tarafından kurulan Krialarsın, 2021 yılından beri teknoloji şirketi olarak faaliyet göstermekte olup, Ocak 2022’den itibaren aktif olarak kiralama hizmeti vermektedir. Kiralama işlemlerinde teminat sunmaktadır.

Binlerce müşteriye ulaşmayı başaran Rental, kiralama süresi boyunca cihazlarda kullanıcı kaynaklı hasarlardan sorumludur. %80 hasar güvencesi teklifler. Dileyen kullanıcılar ‘Sen Tamamlayacaksın’ ek hasar garantisi ile bu oranı %100’e çıkarabilirler.

Siz kiralayın, QNB Finansbank altyapısı ile online ödeme imkanı sunar.

Cihazlar nasıl teslim edilir?

Cihazlar sıfır veya sıfıra çok yakın deneyim sözleriyle kullanıcılara teslim ediliyor. Kiralanan cihazı satın almak isteyen kullanıcılar için cihazın kalan garanti süresi ve kullanım süresine göre ikinci el fiyatı sunulmaktadır. Böylece merak ettikleri teknolojik çalışmaları denemek ve satın almak isteyen kullanıcılar cihazları evlerinde deneyebilir ve uygun fiyatlara erişim sağlayabilirler.

şimdilik hizmet Ankara, Balıkesir, Bilecik, Bolu, Bursa, Çanakkale, Düzce, Edirne, Eskişehir, İstanbul, İzmir, Kırklareli, Kocaeli, Kütahya, Manisa, Sakarya, Tekirdağ ve Yalovaillerde mevcuttur.

Cihazlar bu 18 ilde adresinize teslim edilmektedir. İstanbul’da cihazın iade edildiği gün tekrar adresinize gelinerek cihaz teslim alınır. Diğer şehirlerde, cihazlar, ücretsiz iade kodu ileKargo şubesine teslim edilerek Kiralarsın’a gönderilir.

2023 yılı boyunca Webtekno takipçilerine %10 indirim fırsatı!

Takipçilerimiz” WEBTEKNO10” indirim kodu ile Kiralarsın.com’da İş kiralamada %10 indirim servete sahip. Kampanya 2023 yılı boyunca devam edecek!

hekimhanajans.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu